mode~ unstabil...(adekah betul)...

Written by anayid 1 comments Posted in:

salam alaik semua......
mmg sangat malas nak memblogging.....
sangat malas nak menaip.....
tapi rase cam rase nak meluahkan sesuatu....
huhuhuhuhu....

ceQ skang ni dok minggu exam.....
lagi 4 paper nak abes....
sok paper yang kedua....
adeyhhh.....
sangat terase berat nak membace itu undang2 antarabangsa....
asal la kat dunia nih byk ngat undang2????
rangkumkan semua tak leh ker????
waaaaaaaaaaaaa~

pape pun aku kene tabah untuk melakukan yg terbaik...
yeargghhhh.....
tuh la salah satu tanggugnjawab seorg student yg cemerlang....
cemerlang?????
cemerlang ker?????
muehehehhe......
insyaAllah...bi taufiQ wannajah...
(^_^)

cume....skangnih......
aty ade rase sdikit sayu....
huhuhuhu....
org yg aku boleh la dikatekan syg...
syg ker????
syg kot.....
huhuhuhu....
ermmm.......ingin aku melupakan tentang diri nye seketika....
ye ker????huhuhhu....
tah la....aku pon tak pasti kot.....
tp dah suh aku tumpukan aku nye exam.....
tp bukan setakat utk aku tumpukan exam jer.....
ermmm......mengelakkan drpd aku menaruh harapan kat die....
waaaaaaaaaaaa~
mmg taruh harapan pon....
huhuhuhu.....
bukan taruh harapan per.....
adalah sia2 kot kwn dah baik...tp tak maw bersatu.....
bersatu?????
bersatu kita teguh....bercerai kite roboh...
huhuhuhu......
tp takpe la....
aku yakin dan percaye janji Allah...
taqdir Allah....selagi kte usaha,ikhtiar dan terus bermohon kpd Allah...
Allah akan berikan yg terbaik bg kite...
syukran ya Allah.....
krnMu....aku bahagia....
di dalam aku kesedihan....
krnMu mengingati janji2Mu yang telah dijanjikan di dalam kitab suciMu...
aku bahagia.....aku pasrah dan aku redha setiap ketentuanMu....
aty aku bertambah baik setiap kali mencintaiMu dan sentiasa merinduiMu serta merintih kpdMu....

jika aku mencintai dirinya,menyayangi dirinya krn nafsu semata2...
Kau jaohkanlah dirinya drpd aku...
jikalau aku mencintai dan menyayangi dirinya krn Mu ya Allah....
Kau satukanlah dan tetapkan lah aty kami berlandaskan hukum syarak...
aku yakin setiap perancanganMu adalah yang terbaik....
syukran sekali ya Allah.....
(^_^)

n last....sok exam kul8.30 pagi...
owh sungguh pg....tp takpe....
masih fresh kot otak nih lg...
:)
wish me luck ya!!!...
kpd sume kenkawan.....gud luck sume...
salam imtihan dan assalamualaikum...

Label : automotive Hotels pimmy ride Phone Cell Property wallpapers Anti Vir car body design

1 comments:

  1. Dewi Aja

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    January 16, 2016 at 6:05 AM

Post a Comment

About Me

My photo
puteri kpd md sidek dan rokiah.... sorg yg agak nakal dan degil...tp...masih mendengar kate lg.... make sure what i want, i must get it... :)
There was an error in this gadget